Roblox Spil android

Holde op med det nyeste inden for online gaming kan være en multi-level udfordring for forældre – især når hvad der er ‘cool’ synes at ændre sig med hastigheden på et museklik. Et af nutidens mest populære spil er også et af de farligste.
Roblox er blevet kaldt “verdens mest populære spil, du aldrig har hørt om.” Faktisk har dette massive multiplayer online spil for nylig overhalet selv Minecrafts brugernumre. Mens spillet kan virke som en uskyldig digital legeplads for børn, der er nogle skræmmende problemer med sin online community.

Hvad handler Roblox om?
Roblox er en stor online platform, hvor børn kan skabe og interagere i, hvad dens beslutningstagere beskriver som “fordybende 3D-verdener.” Spillere får mulighed for at skabe en avatar (spiller) for sig selv og tildelt en lille mængde af digitale penge til at leje et hus. Penge til at indrette og dekorere huset kræver virkelige verden penge, med omkostninger tilføje op hurtigt. En række forskellige outfits er også tilgængelige til at købe, som er en enorm drawcard for mange små børn, der ønsker at gøre deres avatar ser så cool som muligt. Spillere, der ikke køber opgraderinger, kan blive hånet af andre spillere og presset til at bruge mere.

Hvorfor er det sådan en risiko for børn?

Men yderligere køb er ikke det største problem med dette spil – den sociale interaktion blandt spillere er. Formålet med Roblox er for spillere at interagere og få venner. Dette opnås ved at vandre rundt i online-verdenen og stoppe for at tale med andre spillere inden for en umodereret chat funktion. Som enhver online multiplayer spil, er der lidt at ingen kontrol over de typer af mennesker eller aldersgrænser for dem, der spiller spillet. På trods af at strenge chatfiltre kan aktiveres – blokerer upassende ord og sætninger – er børn stadig modtagelige for at blive ramt af online rovdyr.

Dette problem er ikke enestående for Roblox. Langt fra. I hele online gaming verden, uanset hvor spil markedsføres til børn, online rovdyr lurer. Sociale spil som dette bruges ofte som en platform til at lokke børn væk fra spillet og på andre platforme: f.eks. Roblox appellerer direkte børn under 12 år, nemme mål, der mangler evnen til at skelne mellem passende og upassende anmodninger.